nanjing Çin Halk Cumhuriyeti Doktora

nanjing Çin Halk Cumhuriyeti Top PhD Dereceleri 2017

Doktora

En popüler doktora Felsefe veya Doktora Doktor Doktora dereceleri ve diğer eğitim doktora alanın ortak bilgi tabanı eklemek yeni planlar başlatmak için yüksek lisans öğrencisi hazırlamak. Ph.Ds ve sahipleri için adaylar genellikle profesör ve araştırmacı olarak meslek aramak, ama çok da hayırsever, kamu ve özel sektörde farklı rollere devam.

Bir Doktora (Doctor of Philosophy) zorlu kurs ve araştırma tamamlanmasından sonra verilir lisans derecesidir. Birçok program tamamlamak için yaklaşık üç dört yıl sürer, ve mezunları genellikle araştırma ya da akademik kariyer bulabilirsiniz.

Çin, resmi olarak Çin Halk 's Cumhuriyeti, Doğu Asya'da yer alan bir egemen devlettir. Bu milyar 1.35 üzerinde bir nüfusa sahip, dünya 'nin en kalabalık ülkesidir.

nanjing Çin'de Doktora Dereceleri Araştır 2017

Devamını oku

Bilgi Ve Iletişim Mühendisliği Doktora

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
Kampüs Tam zamanlı 3 yıl September 2017 Çin Halk Cumhuriyeti Nanjing

Bilgi ve İletişim Mühendisliği Doktora [+]

nanjing Çin Halk Cumhuriyeti Doktora Dereceleri 2017. Eğitim Arka Plan Gereksinimleri 1.. lisans diploması olanlar için, başvuru sahibi lise diploması, lise döneminde mükemmel performans ve iyi bir sağlık olmalıdır. 25 yaşından daha eski olmayan prensip, içinde. 2. master diploması olanlar için, başvuru sahibi ile ilgili lisans derecesi, lisans eğitimi sırasında mükemmel performans ve iyi bir sağlık olmalıdır. 35 yaş daha eski olmayan prensip, içinde. 3. bir doktor diploması olanlar için, başvuru sahibi ile ilgili yüksek lisans, lisansüstü çalışma sırasında mükemmel performans ve iyi bir sağlık olmalıdır. 40 yaş daha eski olmayan prensip, içinde. Dil Gereksinimleri Lisans ve lisansüstü kabul IELTS veya TOEFL gereksinimlerini karşılamak gerekir. Başvuran hiçbir karşılık gelen bir sertifika varsa, o / o dil eğitime katılabilir ve eğitim geçtikten sonra profesyonel öğrenme aşamasını başlayabiliriz. Uygulama Malzemeleri 1. NUPT başvuru formu; 2. En yüksek mezuniyet belgesi; 3. üniversite transkript; 4. Bir tavsiye mektubu; 5. özgeçmiş; 6. Çalışma planı; 7. pasaport; 8. vesikalık fotoğraf. kabul İşlemleri 1.. o / o nitelikli ise NUPT başvurana taranmış bir ön kabul mektubu verecek ve o / o 10 nedeniyle önceden konaklama ücreti (4000rmb), başvuru ücretini (400) ve sigorta ücreti (600), altogher 5000rmb ödemek gerekiyor gün sonra NUPT hepsi burs hakkında daha fazla bilgi onay için, ilk yıl için birinci seviye burs (ÜCRETİ BEDAVA) alabilirsiniz, yeni öğrenciler için burs applicant.About için "kabul bildirimi" ve JW202 verecek "NUPT Uluslararası Öğrenci Burs Yönetimi Yönetmeliği". 2. kabul Başvuran kabul haber ve JW202 formu ile Çin (X1) vize okumak için uygulamak için Çin büyükelçiliği (konsolosluk) Halk Cumhuriyeti gitmelidir.... [-]