nanjing Çin Halk Cumhuriyeti Doktora

nanjing Çin Halk Cumhuriyeti Top PhD Dereceleri 2017

Doktora

PhD programına katılabilmek için öğrencilerin genelde yüksek lisans derecesi tamamlamış olmaları istenmektedir. Ek olarak, orjinal akademik araştırmayı içeren bir tez yada bilimsel inceleme program sonunda istenmektedir. Bazı ülkelerde bu bilimsel incelemenin bir panel önünde savunulması istenmektedir.

Doktora bireysel bir çalışma ve uzmanlık herhangi bir alanda elde edebilirsiniz çalışmanın en üst seviyesidir. Bu akademik düzeyi kullanılan veya ortaya hiç akademik sırlarını öğrenmek sağlar. Bu yeryüzünde yaşarken kolay insanın hayat kurmak için bir fikir geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Eğitim bakanlığı Çin'de eğitim çalışır. Hükümet genellikle teknik ve devlet üniversitelerinde yüksek öğrenim için kısmi finansman sağlamaktadır. Çin hükümeti de mesleki beceriler ile öğrencilerin yeteneklerini beslemek sağlar akademik müfredat geliştirmiştir.

nanjing Çin'de Doktora Dereceleri Araştır 2017

Devamını oku

Bilgi Ve Iletişim Mühendisliği Doktora

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
Kampüs Tam zamanlı 3 yıl September 2017 Çin Halk Cumhuriyeti Nanjing

Bilgi ve İletişim Mühendisliği Doktora [+]

nanjing Çin Halk Cumhuriyeti Doktora Dereceleri 2017. Eğitim Arka Plan Gereksinimleri 1.. lisans diploması olanlar için, başvuru sahibi lise diploması, lise döneminde mükemmel performans ve iyi bir sağlık olmalıdır. 25 yaşından daha eski olmayan prensip, içinde. 2. master diploması olanlar için, başvuru sahibi ile ilgili lisans derecesi, lisans eğitimi sırasında mükemmel performans ve iyi bir sağlık olmalıdır. 35 yaş daha eski olmayan prensip, içinde. 3. bir doktor diploması olanlar için, başvuru sahibi ile ilgili yüksek lisans, lisansüstü çalışma sırasında mükemmel performans ve iyi bir sağlık olmalıdır. 40 yaş daha eski olmayan prensip, içinde. Dil Gereksinimleri Lisans ve lisansüstü kabul IELTS veya TOEFL gereksinimlerini karşılamak gerekir. Başvuran hiçbir karşılık gelen bir sertifika varsa, o / o dil eğitime katılabilir ve eğitim geçtikten sonra profesyonel öğrenme aşamasını başlayabiliriz. Uygulama Malzemeleri 1. NUPT başvuru formu; 2. En yüksek mezuniyet belgesi; 3. üniversite transkript; 4. Bir tavsiye mektubu; 5. özgeçmiş; 6. Çalışma planı; 7. pasaport; 8. vesikalık fotoğraf. kabul İşlemleri 1.. o / o nitelikli ise NUPT başvurana taranmış bir ön kabul mektubu verecek ve o / o 10 nedeniyle önceden konaklama ücreti (4000rmb), başvuru ücretini (400) ve sigorta ücreti (600), altogher 5000rmb ödemek gerekiyor gün sonra NUPT hepsi burs hakkında daha fazla bilgi onay için, ilk yıl için birinci seviye burs (ÜCRETİ BEDAVA) alabilirsiniz, yeni öğrenciler için burs applicant.About için "kabul bildirimi" ve JW202 verecek "NUPT Uluslararası Öğrenci Burs Yönetimi Yönetmeliği". 2. kabul Başvuran kabul haber ve JW202 formu ile Çin (X1) vize okumak için uygulamak için Çin büyükelçiliği (konsolosluk) Halk Cumhuriyeti gitmelidir. 3. itiraf öğrenci "NUPT Uluslararası Öğrenci Kabul Bildirimi", "YABANCILAR FİZİK MUAYENE FORMU" taşımalıdır, orijinal yüksek belgesi, transkript (tablo altı ay için geçerlidir, başvuru Nisan-Temmuz fizik muayene yapmak için tavsiye edilir) ve on adet vesikalık fotoğraf "NUPT Uluslararası Öğrenci Kabul Bildirimi" konulu öngörülen süre uyarınca Uluslararası İşbirliği & NUPT ve Borsalar Bölümü'nde kayıt için. Konut Tanıtım Genç Öğretmenler Apartmanı 10, Xianlin Kampüsü Konaklama Ücreti: 4000 RMB / yearfor çift kişilik odada yaşayan bir öğrenci. Doktora öğrencisi bir çift kişilik odada tek başına yaşamak istiyorsa, ücret iki katına çıkarılacaktır. Uygulama Modu ve Uygulama Zamanı 1. Uygulama malzemeler yukarıdaki e-posta taranan kopya gönderilmesi gerekmektedir ve kelime-formatında başvuru formu tercih edilir. 2. Son başvuru tarihi her yılın 31 Mayıs olduğunu. [-]